S K I T A NJ E

Ljubav prema prirodi je jedina prava ljubav, koja ne vara ljudske nade. Tu nema razočarenja” – Viktor Igo

Udruženje Skitanje svojim radom, prezentacijom i učešćem na raznim pohodima po Srbiji želi da savremenog čoveka približi prirodi i njenim vrednostima.

U svojim “pohodima” predstavićemo turistički potencijal Srbije, upoznaćemo Vas sa planinama, rekama, jezerima, banjama, kulturno-istorijskim dragocenostima Srbije. Sa nama možete doživeti pravu avanturu savladavajući rečne kanjone, ispitujući pećine, splavariti i spuštati se rafting čamcima niz brze reke.

Druženjem sa nama upoznaćete tajne zdravog života, naučiti neke nove veštine, baviti se rekreativnim sportom, spavati na raznim mestima (hotelima, bungalovima, etno kućama i šatorima).

Hranićete se zdravom hranom, upoznati lekovito bilje i konzumirati hranu koju nam priroda daruje.

Naša uloga je da Vam ponudimo turističku destinaciju, organizujemo druženje i na osnovu broja prijavljenih predložimo varijante za prevoz, ishranu, smeštaj ukoliko to destinacija zahteva. Svakako na svakoj turi obezbeđujemo kvalitetne vodiče i razne instruktore.

Ukoliko u Vama spava ili već posedujete istraživački duh krenite sa nama u “Skitanje” Srbijom. Odvojite svoje slobodno vreme, povedite porodicu na staze zdravlja, prijateljstva i znanja čekamo Vaše prijave!

prijavite se

TRIM STAZE

June 23rd, 2018|0 Comments

Brzi napredak nauke u tehnike u savremenom društvu su učinile svoje. Život ljudi iz dana u dan postaje sve lakši i udobniji, s jedne strane, a sa sruge strane dolazi do poremećaja prirodne ravnoteže u [...]

REKREACIJA, SPORT I TURIZAM, ZAŠTO?

June 10th, 2018|0 Comments

Ljubav prema prirodi je jedina koja ne vara ljudske nade Balzak U uslovima savremenog načina života i rada, turizam, rekreacija i sport predstavljaju danas tri najveće socijalne pojave ovog veka. Rekreacija, turizam i sport kao [...]

VALJEVSKE PLANINE

March 15th, 2017|0 Comments

Planinska područja oko Valjeva, naseljena su kako se čovek pojavio na priobaljima obližnjih velikih reka. Kao i drugde, prastanovnici su i ovde bili lovci i sakupljači divljih plodova kako to i svedoče najstarija arheološka nalazišta [...]